Handgemaakte Eettafels

Landelijke houten handgemaakte eettafels
Geef uw tuin,terras of balkon een gezellige, landelijke uitstraling met een prachtige handgemaakte eettafel van De Vuurtafel Fabriek. De sfeervolle uitstraling van deze handgemaakte eettafels hebben veel weg van de handgemaakte vuurtafels die u in ons assortiment vindt. Het fijne aan deze eettafels met inbouwbrander is de ruimte die u rondom deze inbouwbrander heeft. Zo biedt de eettafel voldoende plek om met vrienden of familie heerlijk buiten te kunnen eten. Een ideale toevoeging voor ieder terras of balkon! Wij bieden de handgemaakte eettafels met inbouwbrander(s) in verschillende modellen en afmetingen aan.

35 jaar ervaring in de productie van eettafels
In onze werkplaats werken vakmensen met meer dan 35 jaar ervaring aan de productie van onze stijlvolle eettafels met inbouwbrander. Een constante verbetering van de kwaliteit van onze producten staat hierbij voorop! Zo ziet u tegenwoordig geen enkel schroef- of spijkergat aan de buitenkant van uw vuurtafel, vuurzuil of handgemaakte eettafel. Daarbij worden de handgemaakte eettafels met gasbrander afgewerkt met een hoogwaardige beits op waterbasis. Dit type beits is beter voor het milieu en sneller droog dan andere soorten beits. Zo kunnen we uw nieuwe eettafel sneller bij u afleveren!

Standaard voorzien we de poten van uw handgemaakte eettafel van hardhouten blokjes. Door deze blokjes staat de tafel niet direct in contact met de grond, waardoor optrekkend vocht geen tot weinig kans. Hierdoor blijft uw eettafel langer mooi.

 

Stijlvolle glazen ombouw rond de gasbrander
Bij het bestellen van een handgemaakte eettafel met inbouwbrander(s) heeft u de mogelijkheid om hier een optionele glazen ombouw bij te bestellen. Het kan verstandig zijn om voor deze glazen ombouw te kiezen, omdat het u en uw kinderen beschermt tegen de hete gasbrander in het midden van de tafel. Daarbij beschermt de glazen ombouw de gasbrander tegen de invloed van de wind. Een harde wind kan de werking van de inbouwbranders namelijk belemmeren. Een derde reden om voor een glazen ombouw te kiezen is de versterking van het sfeervolle effect van het vlammenspel. De vlammen van de gasbrander worden namelijk op het glas van de ombouw weerkaatst en is echt een lust voor het oog.

Standaard krijgt u van ons lavastenen bij de inbouwbrander. U kunt als extra optie kiezen voor de keramische stammetjes. Hierdoor ziet u de vlammen als het ware naar boven klimmen wat het vlammenspel echt af maakt.
 

Handgemaakte eettafels van De Vuurtafel Fabriek
Een hoge kwaliteit staat bij De Vuurtafel Fabriek voorop! Dit merkt u niet alleen in het materiaal wat gebruikt wordt en de afwerking van de handgemaakte eettafels, maar ook in onze service. Zo bieden we u tal van verschillende keuzemogelijkheden, waarmee u een handgemaakte eettafel kunt laten produceren die naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak. Welke kleur afwerking kiest u? 

Bent u benieuwd welke mogelijkheden aansluiten bij uw smaak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om deze mogelijkheden door te spreken! 

© 2017 - 2024 De Vuurtafel Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel