Handgemaakte Vuurtafels

 

Fraaie handgemaakte vuurtafels vindt u bij De Vuurtafel Fabriek

Met een stijlvolle, handgemaakte vuurtafel voegt u echt iets toe aan uw balkon, terras of overkapping! Een vuurtafel heeft niet alleen een gezellige, warme uitstraling, ook zorgt het voor het verwarmen van de lucht rondom de vuurtafel. Wij hebben een jarenlange ervaring in het produceren van handgemaakte vuurtafels, die we naadloos kunnen laten aansluiten bij uw wensen. Iedere ruimte is anders, waardoor ook ieders wensen voor de vuurtafel anders zullen zijn! De een kiest voor een handgemaakte vuurtafel met een heldere kleur, anderen kiezen voor een donkere variant. Welke handgemaakte vuurtafel past het beste bij uw interieur?

 

Eigen werkplaats voor de productie van vuurtafels

Handgemaakte vuurtafels die u bij ons bestelt, worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hier werken vakmensen die meer dan dertig jaar ervaring hebben in het werken met verschillende houtsoorten. Zo bent u verzekerd van een fraaie, nette afwerking van uw houten vuurtafel.

 

Wij zetten onze expertise in om kwaliteitsproducten te leveren. Zo worden de vuurtafels aan de binnen- en buitenkant dubbel geschuurd, wat de vuurtafels hun stijlvolle uitstraling geeft. Daarbij plaatsen wij aan de onderzijde van de poten van de vuurtafel hardhouten blokjes, die optrekkend vocht tegengaan. Zo worden lelijke schimmelplekken of rottende houtplekken voorkomen!

 

De vuurtafels worden afgewerkt met hoogwaardige verf/beits op basis van water. Dit is beter voor het milieu dan beits op basis van lijnzaalolie en is daarnaast sneller droog. Zo kunnen we de vuurtafel eerder aan u opleveren.

 

Grote diversiteit aan handgemaakte vuurtafels

Het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste handgemaakte vuurtafel voor uw terras, balkon of overkapping te vinden. Denk aan de diversiteit aan kleuren, materialen en accessoires. Wilt u bijvoorbeeld enkel een vuurtafel, of geeft u de voorkeur aan een vuurtafel met een glazen ombouw? Met een glazen ombouw kunt u het effect van de vuurtafel versterken. De vlammen zullen immers weerkaatst worden door het glas! Daarbij maakt een glazen ombouw de vuurtafel veiliger. Kinderen en huisdieren kunnen minder makkelijk bij de gasbrander van de vuurtafel komen.

 

Wij vertellen u graag meer over onze vuurtafels en accessoires, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Uitgebreide service bij De Vuurtafel Fabriek

© 2017 - 2024 De Vuurtafel Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel