Buitenkeukens

Handgemaakte buitenkeukens

De Vuurtafel Fabriek maakt houten buitenkeukens in elk gewenste maat. Na een persoonlijk gesprek ontwerpen wij uw exclusieve buitenkeuken en letten met de grootste zorg op de kleinste details. Vakmanschap en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Wij gebruiken duurzame materialen (zoals A-kwaliteit douglas hout en Teakhout)en stevige constructies. Wij garanderen een lange en onbezorgde levensduur voor elk seizoen.
Wij bieden betaalbare handgemaakte buitenkeukens aan. U kunt dit uitbreiden met al uw wensen.
Denk aan het inbouwen van een grill plaat, een Green Egg, een pizza oven of andere apparatuur waarmee u de lekkerste maaltijden op tafel zet. Neem contact met ons op om uw eigen buitenkeuken samen te stellen.

 

Mogelijkheden maatwerk

Ook een buitenkeuken op maat in uw tuin? Vraag nu informatie bij ons op. Kunt u ook niet wachten om te genieten in uw tuin? Wacht niet langer en neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Waarom zou u kiezen voor De Vuurtafel Fabriek?

Wij zijn specialisten in handgemaakte meubels. Met veel plezier denken we met u mee. Wij leveren kwaliteit, maatwerk, creativiteit, exclusiviteit en vakmanschap. Onze levertijd is kort. Binnen 2 tot 4 weken staat uw buitenkeuken in uw tuin. Na aankoop van uw buitenkeuken zullen we in goed overleg een dag inplannen om deze te leveren en te plaatsen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

© 2017 - 2024 De Vuurtafel Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel