Handgemaakte Vuurzuilen

Sfeervolle handgemaakte vuurzuilen
De Vuurtafel Fabriek is de specialist in het produceren van handgemaakte vuurtafels. Wist u echter dat wij ook diverse handgemaakte vuurzuilen aanbieden? Een vuurzuil is zowel voor particulieren, als voor zakelijke café- en restauranthouders een ideale toevoeging aan hun interieur.

Op een terras kan de vuurzuil gebruikt worden ter aanduiding van de ingang, als afscheiding tussen verschillende tafels, enzovoorts. Met een vuurzuil profiteert u van een verwarmd terras of balkon, om tot laat buiten te kunnen zitten.

Wij bieden handgemaakte vuurzuilen in verschillende modellen en formaten aan. Zo vindt u bij De Vuurtafel Fabriek altijd een handgemaakte vuurzuil die aansluit bij uw persoonlijke smaak!

Meer dan 35 jaar ervaring in handgemaakte vuurzuilen
Met meer dan 35 jaar ervaring in de productie van handgemaakte vuurzuilen bent u bij De Vuurtafel Fabriek verzekerd van een hoge kwaliteit. In onze eigen werkplaats werken wij dagelijks aan de productie van prachtige, kwalitatief hoogwaardige vuurtafels en vuurzuilen. De kwaliteit van onze producten komt onder meer terug in de afwerking van de vuurzuilen, waarin u geen enkel schroef of spijkergat aan de buitenzijde zal tegen komen. 

Ook worden de vuurzuilen netjes afgewerkt met een zeer hoogwaardige beits op waterbasis. Het fijne aan dit type beits is het feit dat de beits sneller droogt en beter voor het milieu is dan beits op basis van terpetine. Zo kunt u sneller profiteren van de voordelen die een handgemaakte vuurzuil u biedt! 
Standaard plaatsen wij hardhouten blokjes onder de poot van de vuurzuil, om optrekkend vocht geen tot weinig kans te geven.

Fraaie glazen ombouw voor vuurzuilen
Naast de optionele nano coating kunt u voor een glazen ombouw kiezen. Met een glazen ombouw beschermt u uw kinderen en huisdieren voor de hete gasbrander in het midden van de handgemaakte vuurzuil. Daarbij versterkt een glazen ombouw het sfeervolle effect door de weerkaatsing van de vlammen op het glas. Ik kan u vertellen dat dit prachtig is om te zien.

Een derde voordeel van een glazen ombouw is de bescherming van de gasbrander tegen de wind. Zo wordt de werking van de gasbrander niet negatief beïnvloed.

Handgemaakte vuurzuilen van De Vuurtafel Fabriek
Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met de handgemaakte vuurzuil die wij voor u produceren. Naast een kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw vuurzuil, bieden we u om deze reden verschillende keuzemogelijkheden.

Zo kunt u kiezen tussen douglas hout of een hout soort naar wens. u kunt voor verschillende kleuren afwerking kiezen, enzovoorts. Zo stellen we een handgemaakte vuurzuil samen, die naadloos aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een handgemaakte vuurzuil op maat?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u hier graag meer over.

© 2017 - 2024 De Vuurtafel Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel